diumenge, 26 de maig del 2013

SALA DE PREMSA, Tito Vilanova, entrenador del FC Barcelona.

Creus que esteu acabant millor la lliga que quan es va jugar contra el Bayern?En el moment del Bayern no crec que fora per nivell baix físic, és que en aquell moment veníem de seleccions i arribem justs i ara és veritat que arribem millor de forma i més davant un rival com l'Espanyol que era el seu últim partit a casa i segur que ens volia guanyar per acomiadar-se bé de la seva afició.
Que ens pots dir del descart de Marc Barta i ara que ja és oficial del fitxatge de Neymar? Em paguen per prendre decisions i he pres aquestes en els descartis, en el tema Neymar felicito al club de com ho ha portat i al jugador per triar aquesta opció i no unes altres que li oferien mes. Era una prioritat meva de cara a la propera temporada.
Que esperas de Neymar i com està el teu tema personal perque canvies el tema de ser l'entrenador l'any vinent? Neymar és un jugador de gran nivell i que li faltava venir a jugar a Europa, veurem com s'adapta a la lliga i la competició Europea. Respecte al meu estat ja ho vaig dir en tornar d'EUA i no he canviat gens.
Que pensas de la marxa de Mourinho? Respecte al futur de Mourinho desitjar-li el millor a aquest gran entrenador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada