diumenge, 26 de maig del 2013

SALA DE PREMSA, Javier Aguirre, entrenador del RCD ESPANYOL.

Com valora la derrota de l'equip? Tota derrota no és benvinguda, dol perdre, no hem tingut el nostre estil, potenciar les nostres virtuts i amagar els nostres defectes però l'actitud de l'equip ha estat bona i no tinc gens que retreure'ls.
Que pensa de l'expulsió de Wakaso? Ha d'aprendre encara molt, l'em ha jurat que no li ha dit gens però el linier m'ha dit que ha estat per desconsideració. Wakaso té un gran marge de millora i ganes d'aprendre però es va penedit del que ha passat.
L'ha defraudat el tema de no poder anar a Europa? És important veure l'equip que tenim, que fan el seu esforç i intenten fer la seva feina. L'aplaudiment final del públic és la mostra que la gent està contenta amb l'esforç de l'equip.
Se l'hi pot demanar mès a aquest equip? Aquest equip en els últims onze anys sol ha anat una vegada a Europa per la Lliga, un equip que està onze jornades en descens no se li pot demanar anar a Europa, respecte a la nota mancada un partit però li podria donar un notable.
Cal ser el mes objectiu possible, és el nostre equip, avui he posat en la llista a un xaval nou, però no cal insistir en el d'Europa, som el que som i estem veient durant cinc setmanes com es barallen per al descens.
Com està la seva renovació, renovarà aquesta setmana? Queda la copa Catalunya, el viatge de Vigo, queda per lligar alguna cosa, no són econòmics són altres coses però no crec que vagi a haver-hi problemes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada