diumenge, 16 de setembre del 2012

SALA DE PREMSA, Mauricio Pochettino, entrenador del RCD ESPANYOL.

Mauricio, Que ha passat amb l'àrbitre? No sé que ha passat amb l'àrbitre, ara volia parlar amb ells, jo em caracteritzo per no donar-los problemes, veurem que posen en l'acta i valorarem, no es pot fer res ara sobre el respecte.
Ha estat un partit boig? El partit boig fins que ha arribat el primer gol d'ells, fins a aquest moment tot ha funcionat bé, sense problemes i amb possessió, després s'ha eixelebrat i no ho hem sabut jugar a més de l'entrada de Llorente i jugant al costat de Adúriz ha fet que ens posessin en dificultats.
L'equip ha encaixat 10 gols en quatre partits, Que conclusions treu? El que és clar és que hem de treballar urgentment en la línia defensiva amb els errors que produïm. Hem encaixat 10 gols i gairebé tots en segones parts. L'equip ha donat senyals que pot jugar bé, quan encaixa gols es descomponen una mica i això solament s'assumeix amb treball.
Està d'acord amb l'errada de Longo en la celebració del gol que ha provocat la seva expulsió?Aquesta experiència que està acumulant Longo li va a servir molt en el futur, assumim que és jove i d'això aprendrà.
Està content del joc de l'equip? L'equip ha jugat molt bé, hem provocat que el Bilbao canviï la seva disposició tàctica i hem demostrat que podíem portar-nos els tres punts. Repeteixo, aquesta setmana hem de treballar amb urgència el que fa que per portar-nos els tres punts no hàgim de marcar quatre gols. Felicito als jugadors pel malbaratament d'energia que han fet i per la gran labor en el camp independentment del resultat assolit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada