diumenge, 16 de setembre del 2012

SALA DE PREMSA, Marcielo Bielsa, entrenador de l'Ath. Bilbao

Senyor Bielsa, Com valora el partit?  Crec que podríem haver guanyat el partit, valoro el resultat per les dues remuntades, però a llargs trets del partit ho puc valorar com a valuós. Els canvis que he fet els he fet per intentar millorar el nostre joc. No hem defensat bé, hem tingut errors i deixem en moltes fases elaborar a l'Espanyol.
Com valora el gol de Llorente, li pot anar bé tant al jugador com a l'equip? Respecte al gol de Llorente, els gols sempre tenen influència en qui ho marca i qui ho cedeix, i crec que li anirà bé.
Com valora les dues parts del partit tant diferenciades en el joc del seu equip? A les dues àrees vam estar fràgils, però prop de la nostra porteria no vam estar encertats sobretot en la primera part, en la segona si vam estar mes encertats en defensa i vam estar en un nivell bo de possessió en la porteria rival. Els partits els entrenem per portar-los cap al nostre costat, després per circumstàncies es poden fer o no i això és el que hem de millorar.
Veu a l'Espanyol sofrint en aquesta temporada per lo que ha vist? No veig a l'Espanyol sofrint, quan recuperi als lesionats i amb la seva força atacant no crec que passada mes dificultats, és més desig el millor tant a Maurici com a l'Espanyol."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada