diumenge, 28 d’abril del 2013

SALA DE PREMSA, Javier Aguirre, entrenador del RCD ESPANYOL.

Com ha vist al seu equip? L'única cosa ha estat l'acció del gol. Després no vam poder, no vam saber, l'equip estava a gust amb la pilota però després ens oblidem del nostre joc. La vida continua, es un alt al camí però hem de continuar tots junts. Em sap greu per l'afició perquè és el primer partit que els donem una decepció des que caminem junts.
Continuant amb aixó, que els hi diria a aquestes persones? A aquesta gent que pot dissentir els dic que mirin el partit, no va haver-hi cap jugador nostre que no disputés la pilota o que no volgués jugar.
Per què aquest posició de Petrov? Intentem jugar amb un volant organitzador i al costat de Verdú intentem tenir a dues mitja puntes, va anar un partit còmode per Kiko i la defensa però en total no vam ser efectius.
El planter està capficat amb l'objectiu europeu? Afortunadament ja tenim la tranquil·litat d'estar salvats, ens van a venir partits complicats però l'equip s'ha marcat l'objectiu d'Europa i no he vist aquesta setmana gens que em faci veure desil·lusió o desídia, en això estic tranquil.
Vosté creu que tornarem a veure un partit igual que aquest? Ens queden tres visites que van a anar per nosaltres, i de locals dos visitants que van a venir a per nosaltres, no anem a tenir un altre partit així, l'hi asseguro, no renunciem a gens, l'equip està fent autocrítica i això ens fa créixer.
I ara, tocarà analitzar aixó, no? Un ha d'analitzar als rivals, Sergio suc contra dues centrals que li treien dos pams, ho intentem jugant ras però bé, és el nostre joc, ni abans érem un equip Champions ni tampoc som ara un equip de descens, som els que som.
Ara ens centrem a Sevilla, un equip ambiciós i amb idees, un rival directe i rival d'aquest lloc que lluitem també nosaltres.
I la seva renovació? Mentre que tinguem possibilitats de lluitar per competició europea no parlarem de la meva renovació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada