dissabte, 10 de novembre del 2012

SALA DE PREMSA, Mauricio Pochettino, entrenador del RCD ESPANYOL.

Amb quines sensacions marxes avui? "És clar que a tots ens deixa una mala sensació perquè ens hem estat a l'altura, com en els primers cinc minuts on ens han provocat cinc córners, és un partit per oblidar".
Que t'han semblat els crits demanant la teva dimissió? "Respecte als crits, ho entenc, ho accepto i assumeixo aquest malestar perquè sóc el màxim responsable de tot això. Avui estàvem davant l'oportunitat de millorar l'inici de la temporada, però torno a repetir, hem donat un espectacle nefast i en aquesta nit o les dues properes reflexionarem".
El problema es la disposició tàctica? "No crec que la disposició tàctica hagi estat la causant, sabíem com jugava Osasuna i hem intentat contrarestar el seu joc, però hem sortit malament, no ha sortit gens, hi ha hagut una falta de voluntat i en això el màxim responsable sóc jo".
Fa mal aquest resultat? "Aquest resultat fa mal, toca l'autoestima de tot el món i això fa que no siguin les millors sensacions, teníem l'oportunitat de confirmar la bona ratxa i ha estat el contrari".
Quin argument pots tenir amb un resultat com aquest? "Qualsevol argument que fem és vàlid, no és una qüestió tàctica, no li hem donat a l'equip el que necessitava i no vam estar a l'altura, torno a repetir, sóc el màxim responsable".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada