dissabte, 27 d’octubre del 2012

SALA DE PREMSA, Maurico Pochettino


Mauricio, bon partit, no?Hem tingut un bon partit davant un gran rival que han refrescat el seu onze per jugar davant nosaltres, hem tingut un bon joc, sempre hem anat a per el partit i és bé que hàgim trobat nostres bones sensacions.
Et vas satisfet?Em vaig satisfet amb l'equip, amb l'afició que ha estat genial animant, és important la sensació de l'equip per com hem jugat.
Però, no et falta la satisfacció de la victòria? No tinc la satisfacció de la victòria, vam anar a buscar els tres punts però recordem que hem jugat davant el millor equip actual d'Europa.
Ara tens el problema de les targetes, no? Anem a sofrir baixes davant la Reial Societat a causa de les targetes però avui per exemple ens hem portat quatre i ells cinc, hem de corregir el tema de les targetes però això no es fa d'un dia per a un altre.
Faràs rotacions a Sevilla pel partit de Copa? Pel dimecres en la Copa pot ser que els jugadors que menys juguen tinguin la seva oportunitat ja que nosaltres també estem tenint un desgast emocional gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada