dissabte, 12 de gener del 2013

JAVIER AGUIRRE, entrenador del RCD ESPANYOL


Satisfet amb el resultat del seu equip encara que no hagin sentenciat el partit ? La veritat és que no els puc retreure gens als meus jugadors, estic satisfet amb el joc, en el migcampista ens han llevat moltes pilotes, el Celta és un equip bonic, m'hagués agradat sentenciar però no ha pogut ser.
Partidàs d'Stuani, no? Stuani, ara sí que ho hem entrenat, s'ha marcat un partit intens, ha estat bé. Encara que no és la seva posició durant tota la setmana hem vist videos i hem estat treballant en aquesta posició, Stuani ha fet tot el que l'hi hem demanat.
Satisfacció per acabar fora de les plaçes de descens? Cal esperar al fet que acabi la jornada, però sí, és estimulant i gratificant poder veure't avui fora d'aquesta zona baixa.
Creu que el lloc de l'equip ha millorat? Hi ha coses que millorar, no podem perdre ocasions clares de gol o passades tan mal fets, hem emmanillat al rival, s'han apropat però ocasions clares, clares, no els vam donar, encara que cal millorar encara en l'aspecte defensiu.
I l'afició, Que l'ha semblat? Dels tres partits que porto aquí, l'afició ha anat creixent amb nosaltres, no han parat d'animar i encoratjar a l'equip i desig que els buits que queden lliures els omplim, espero que el divendres tornin a estar amb nosaltres.
Que l'hi falta a l'equip? La intensitat que han posat és aquesta actitud que necessitem, ens falta no fer errors no forçats.
Oscar Perarnau abans del partit ha dit que Petrov gairabè està fitxat, quina ès la seva valoració? De Petrov no puc valorar encara gens, pregunta-li a Oscar, el director esportiu.
Està satisfet del joc de Christian Gómez i Víctor Sánchez? Estic satisfet amb Christian i Víctor perquè han posat aptitud i actitud que és el que jo els demando, però tot això també ho ha posat la resta de l'equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada