diumenge, 21 d’octubre del 2012

SALA DE PREMSA, Mauricio Pochettino.

Partit tens, no Mauricio?Un partit amb molta tensió, les emocions estaven a flor de pell. Per la manera de com hem guanyat fa que sembli que sigui una victòria heroica.
I el tema de les expulsions? És un tema preocupant el tema de les expulsions, no és bó jugar minuts amb un jugador menys, però m'ha agradat la forma de jugar de l'equip i el caràcter i la personalitat a l'hora de jugar, hem mantingut la calma en molts moments per tenir la claredat en el joc.
Té incidència aquest resultat en l'equip? La victòria té una incidència psicològica sobretot, ens té aportar calma però no per baixar la tensió i l'ambició per competir. És important la victòria, ens dóna un subidó enorme, ara vindrà el baixó però han descarregat l'adrenalina de veure que han aconseguit la victòria que altres vegades se'ls ha negat i havien merescut en anteriors partits.
Que t'ha semblat l'àrbitre? Respecte al gol fantasma hem vist unes imatges on a nosaltres ens ha costat veure-ho, el linier suposo que ho ha vist clar, la qual cosa si que tinc clar és que davant el dubte la però part és sempre per l'Espanyol.
Que t'han semblat la tornada de Baena i Sergio García? És important la tornada de Baena i Sergio, jugadors amb qualitat i que farà que tingui dificultats per crear els onzes inicials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada